surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

Warta & Blog

Imah>Warta & Blog>News Company

Changde Bahan Anyar Téhnologi Co., Ltd.

Waktos: 2022-04-02 Hit: 29

Dina 2 Maret 2022, dina Konperénsi Gawé Ékonomi Yueyang Ékonomi sareng Pangembangan Téknologi Zona, perusahaan kami dilélér salaku perusahaan maju swasta kalayan pamayaran pajeg langkung ti 10 juta yuan dina taun 2021.

Changde New Materials Technology Co., Ltd. parantos nganut prinsip operasi numutkeun hukum sareng mayar pajeg kalayan integritas. Ngalaksanakeun sacara saksama undang-undang sareng peraturan nasional sareng kawijakan pajeg, aktip ngalaksanakeun tanggung jawab sosial, sareng ngalaksanakeun kawajiban pajeg. Dina turunna ékonomi sakabéh anu disababkeun ku sababaraha faktor anu henteu nguntungkeun sapertos rebound wabah, perusahaan terus ngabakukeun operasi perusahaan, dilegakeun skala produksi, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ningkatkeun efisiensi.

Kahormatan perusahaan urang salaku perusahaan maju swasta anu mayar langkung ti 10 juta yuan mangrupikeun pangakuan pinuh tina Zona Pangembangan Ékonomi sareng Téknologi Yueyang pikeun prestasi luar biasa perusahaan dina nyiptakeun pajak sareng perpajakan, sareng éta ogé negeskeun sareng dorongan pikeun urang. pangwangunan ékonomi perusahaan dina taun katukang. Perusahaan kami ogé bakal terus nyumbang kana panangtayungan pendapatan fiskal nasional sareng promosi pangwangunan ékonomi lokal.

Sateuacana: teu sahiji bae

salajengna: teu sahiji bae