surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

TENTANG KAMI

Imah>Tentang Kami>Propil Company

Changde New Material Technology Co., Ltd. perenahna di Yueyang, kota sajarah jeung budaya nasional. Miheulaan perusahaan nyaéta Yueyang Changde Chemical Industry Co., Ltd., anu diadegkeun dina 1993 sareng direstrukturisasi dina sistem Sinopec. Pausahaan ayeuna gaduh lima anak perusahaan sareng lima basis produksi.

Pausahaan ngalaksanakeun misi "nyadiakeun produk kualitas luhur pikeun konsumén, nyadiakeun platform keur karyawan, nyadiakeun mulih pikeun shareholders, sarta contributing nilai ka masarakat", sarta komitmen kana ngembangkeun sustainable jeung cageur tina tilu séktor bisnis bahan kimia lingkungan. , bahan kimia rupa jeung bahan kimia anyar. Produk utama parusahaan boga leuwih ti 30 variétas dina genep kategori, utamana kaasup: bahan kimia fungsional, bahan kimia palapis, kimia pertanian, kimia médis, bahan kimia seungit, bahan wangunan bahan kimia. Terminal aplikasi ngawengku: wilah angin, interiors kandaraan énergi anyar, pangleyur kelas luhur, ubar antihypertensive, acaricides, péstisida jeung admixtures semén, jsb.

Adhering kana falsafah operasi "Milarian téhnologi canggih tur beredar, ngajaga integritas jeung karakter mulya", parusahaan geus ngadegkeun hiji "trinitas" sistem inovasi kolaborasi produksi, jualan jeung panalungtikan pikeun nyumbang kana ngembangkeun perusahaan. Pausahaan geus meunang judul Hunan Propinsi perusahaan Élmu jeung Téhnologi Inovasi jeung tim kewirausahaan, hiji jalma enjoys sangu pamaréntah husus Déwan Nagara, sarta ngabogaan platform kayaning "Hunan perusahaan Téhnologi Center", "Yueyang Héjo Catalytic Oksidasi Akademisi Workstation" jeung "Hunan Intelektual Harta Kauntungan Budidaya Perusahaan", kalawan 60 patén-patén otorisasi.

Dumasar kana visi ngembangkeun "héjo, ciri jeung beredar", parusahaan geus komitmen ka arah "héjo". Pausahaan sacara intensif kalibet dina pamanfaatan komprehensif sumberdaya kaprolaktam, sareng mangrupikeun hiji-hijina perusahaan anu ngawujudkeun pamanfaatan komprehensif sadaya tilu limbah dina prosés ganda kaprolaktam. Produk utilisasi komprehensif parantos kalebet dina katalog preferensial Kamentrian Keuangan sareng Administrasi Pajak Nagara. Éta mangrupikeun salah sahiji 108 unit canggih panyalindungan lingkungan dina industri minyak bumi sareng kimia salami periode Rencana Lima Taun ka-13. Fokus kana produk "fitur", janten juara individu sareng ahli pendukung dina widang subdivisi. Di antawisna, produk sapertos epoxy cyclohexane, n-amil alkohol, cyclohexanediamine, cyclohexanediol sareng produk sanésna parantos ngeusian celah domestik, epoxy cyclohexane, methyl cyclohexane sareng ring hexamethylenediamine pangsa pasar global diantara tilu luhur. Pangsa pasar global jeung cyclohexanediamine rengking tilu luhur, OSB bahan wangunan aditif aya di tingkat canggih internasional, sarta kapasitas produksi polyetheramine na polyether polyol rengking di forefront of counterparts domestik. Pausahaan teh bets katilu husus sarta anyar "raksasa saeutik" usaha di nagara éta. Fokus kana pangwangunan "unggulan". Pausahaan nuturkeun modél grup "N + 1 + 1", nyaéta, anak perusahaan N, 1 markas manajemén, sareng 1 pusat R&D. Éta patuh kana berorientasi pasar, nyiptakeun nilai salaku tujuan, sareng téknologi salaku pangrojong pikeun ngahontal pangwangunan perusahaan anu sustainable. .

Kami daék satuju sareng réréncangan tina sagala lapisan kahirupan, gawé bareng sareng win-win, ngamekarkeun harmonis sareng ngabagi masa depan.

0QQ Gambar 20220302152500