surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>Pelarut>Sikloheksana Oksida

18
17
Cyclohexene Oxide C6H10O CAS NO.: 286-20-4 Exterior: Cairan transparan teu warnaan sareng seungit khusus
Cyclohexene Oxide C6H10O CAS NO.: 286-20-4 Exterior: Cairan transparan teu warnaan sareng seungit khusus

Cyclohexene Oxide C6H10O CAS NO.: 286-20-4 Exterior: Cairan transparan teu warnaan sareng seungit khusus


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Changde

Number Model:

Cho

sertifikasi:

ISO ATAWA DRUM


panalungtikan
gambaran

Sikloheksén Oksida nyaéta sanyawa organik kalayan rumus kimia C6H10O.
Éta cairan teu warnaan sareng transparan kalayan seungit khusus, teu leyur dina cai, leyur dina seueur pangleyur organik.

Jéntré Gancang:
1. Sikloheksén Oksida; 1,2-Cyclohexene Oksida
2. Utamana dipaké salaku bahan pikeun sintésis péstisida mite-killing, éta bisa dipaké dina sintésis indikator aktif permukaan, asisten karét sarta modifier molekul tinggi, teuing.
3. Eusi(%):≥99.0

aplikasi:
1, Utamana dipaké salaku bahan pikeun sintésis péstisida mite-killing, éta bisa dipaké dina sintésis indikator aktif permukaan, asisten karét sarta modifier molekul tinggi, teuing.

Kauntungan kalapa:
Ieu mangrupikeun perantara pikeun sintésis péstisida sareng acaricide Kemite [2-(4-tert-butylphenoxy)cyclohexyl-prop-2-ynyl sulfit], bahan baku utama Kemite EC, sareng ogé tiasa dianggo sareng Pikeun sintésis. surfaktan, aditif karét trans-1,2-cyclohexanediol, trans-2-aminocyclohexanol, jsb.

spésifikasi

Beurat molekul

98.143;

Kamurnian(%)

≥99.0

Chroma (Pt-Co)

≤30

Titik didih(101.3KPa)()

129.0

Titik kaingetan()

27.2

Kapadetan relatif (20℃ / 4 ℃)

0.960-0.970

kaleyuran

Teu leyur dina cai, tapi inter-leyur jeung loba pangleyur organik.

Rasional Rasional

Bahaya sanés anu henteu ngahasilkeun klasifikasi

Karacunan akut

teu aya data


Contact Kami