surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>Polyurethane>Poliol Réaktivitas Tinggi pikeun Busa Fleksibel

CEP-330N
9
PPG Polyether polyol kalawan réaktivitas tinggi pikeun resilience tinggi busa PU fléksibel
PPG Polyether polyol kalawan réaktivitas tinggi pikeun resilience tinggi busa PU fléksibel

PPG Polyether polyol kalawan réaktivitas tinggi pikeun resilience tinggi busa PU fléksibel


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Changde

Number Model:

Fpoliol busa leksibel

sertifikasi:

ISO


panalungtikan
gambaran

Polyols réaktif tinggi boga étiléna oksida (EO) tungtung-cap, nyieun grup hidroksil primér, cocog pikeun produksi polyurethane resilience tinggi busa lemes, éta éféktif bisa ningkatkeun resilience tina busa. Lamun dipaké dina korsi otomotif, bahan interior, napel polyurethane, éta éféktif bisa ningkatkeun kakuatan tensile na resilience sahiji produk.

Jéntré Gancang:
1. PPG, polyols réaktivitas tinggi pikeun busa resilience tinggi
2. Utamana dipaké dina otomotif, karéta, pesawat jeung bahan busa rebound tinggi sejen tur widang CASE.
3. beurat molekul tinggi, nilai OH low

aplikasi:
Polyols réaktif tinggi utamana dipaké pikeun aplikasi dijieun kawas busa fléksibel, busa integral fléksibel, RIM jeung Soles sapatu, kitu ogé pikeun aplikasi CASE.

Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

modél produk

Fungsi Nominal

Beurat molekul

Hidroksil No.

mg KOH/g

Viskositas 25°C mPa.s

cai

%

Nilai Asam

mg KOH/g

Warna

APHA

Kagunaan Utama

CEP-330N

3

5000

33.5-36.5

750-1000

≤0.05

≤0.05

50

Utamana dipakédina otomotif, karéta, pesawat sareng bahan busa daya tahan tinggi sanés,ogedipaké dina palapis polyurethane, napel, sealant, elastomer jeung widang lianna.

CEP-628

6

12000

26-30

1500-2100

≤0.05

≤0.05

80

CEP-828

3

6000

26-30

950-1450

≤0.05

≤0.05

50

CEP-3600

3

6000

26.5-29.5

1100-1600

≤0.05

≤0.05

50


Contact Kami