surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

produk

Imah>produk>Pelarut>PG/DPG/TPG

1658419848840352
PG in drum
PG in container
99.9% Propilén Glikol Pikeun Kosmétik
99.9% Propilén Glikol Pikeun Kosmétik
99.9% Propilén Glikol Pikeun Kosmétik

99.9% Propilén Glikol Pikeun Kosmétik


Ngaran Produk:Propylene Glikol

Sinonim:

1,2-Propanediol, Mono propylene Glycol, PG, MPG

Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Changde

kelas:

Cosmetic grade


panalungtikan
gambaran

Propylene glycol is a very restorative substance for skin, so it's common in cosmetics. It is a kind of transparent, colorless, viscosity linear fatty alcohol liquid with moisture absorption.  So it can be find in daily used cosmetics such as ointment, mask, toning lotion, facial cleanser, essence, make-up remover and plant extract.


PG for cosmetics with high purity over 99.9%. 

Propylene glycol has good viscosity and hygroscopicity and is non-toxic, so it is widely used as hygroscopicity, antifreeze, lubricant and solvent in the food, pharmaceutical and cosmetic industries.



ciri:

Penampilan teu warnaan

Konsistensi kentel

Bau teu bau

Sifat non-korosif

Volatility low

Non-toksik



jéntré gancang
1. PG, 1,2-Propanediol
2. nyerep Uap

3. Propylene glycol cosmetics grade

aplikasi:
Aviation deicing fluid, refrigerants and antifreeze, food and spices, fragrances, Cosmetics and personal health products, heat transfer fluid, hydraulic and brake fluid, paints and coatings, pet food/animal feed, pharmaceuticals, polyurethanes, unsaturated polyester resins, etc.


Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

katingalian

Cairan viskositas transparan teu warnaan

CAS No.

57-55-6

Beurat molekul(G / mol)

76.1

Titik nyala (°C) Piala Katutup

99

Cai ngagolak (°C, 760mmHg)

188

viskositas(25°C) mPa·s

48.6

Kapadetan (20/20°C)

1.035-1.038g/ml

purity

99.9% mnt.

Warna, APHA

10 maksimal.


Contact Kami