surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

produk

Imah>produk>Pelarut>PG/DPG/TPG

14
12
Kelas Industri Propilén Glikol C₃H₈O₂ Cas 57-55-6 Pikeun UPR
Kelas Industri Propilén Glikol C₃H₈O₂ Cas 57-55-6 Pikeun UPR

Kelas Industri Propilén Glikol C₃H₈O₂ Cas 57-55-6 Pikeun UPR


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Changde

Number Model:

PG

sertifikasi:

ISO


panalungtikan
gambaran

Propilén Glikol nyaéta cairan anu teu warnaan, larut cai, higroskopis kalayan bau glikol karakteristik, viskositas sedeng, tekanan uap rendah sareng karacunan rendah. Kelas industri kalayan spésifikasi purity minimum 99.5%.


PG mangrupa bahan baku penting poliéster teu jenuh, résin epoxy, résin polyurethane, plasticizer na surfactant. Jeung poliéster teu jenuh loba dipaké dina coatings permukaan jeung plastik bertulang.


ciri:

Penampilan teu warnaan

Konsistensi kentel

Bau teu bau

Sifat non-korosif

Volatility low

Non-toksik



jéntré gancang
1. PG, 1,2-Propanediol
2. Bahan baku pikeun poliéster teu jenuh
3. Kelas industri

aplikasi:
Bahan baku pikeun résin poliéster teu jenuh, résin epoxy, sarta résin polyurethane, ngalamar di plasticizer na surfactant. ogé tiasa bahan keur anti ngagibleg non-toksik

Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

katingalian

Cairan Jelas

CAS No.

57-55-6

Beurat molekul(G / mol)

76.1

Titik nyala (°C) Piala Katutup

104

Cai ngagolak (°C, 760mmHg)

187.4

viskositas(25°C) mPa·s

48.6

dénsitas(20 / 20° C)

1.04

purity

99.5% mnt.

Warna, APHA

10 maksimal.


Contact Kami