surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>Polyurethane>Polyols pikeun CASE Aplikasi

CDP-220
10
CASE polyol 220 pikeun polyurethane elastomer, napel, sealants, palapis waterproof jeung bahan paving
CASE polyol 220 pikeun polyurethane elastomer, napel, sealants, palapis waterproof jeung bahan paving

CASE polyol 220 pikeun polyurethane elastomer, napel, sealants, palapis waterproof jeung bahan paving


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Changde

Number Model:

CDP-220

sertifikasi:

ISO


panalungtikan
gambaran

CASE polyols rupa-rupa kalayan beurat molar mimitian ti 200 nepi ka 4000 g / mol. Kasus poliol kalayan beurat molekul rendah dihasilkeun ku katalisis KOH. CASE polyols kalayan beurat molekul anu luhur ogé sayogi salaku produk katalis DMC atanapi ngan ukur diproduksi ku téknik anu terakhir, anu ngirangan eusi produk sampingan anu teu jenuh sareng monofungsi ka minimum.

Jéntré Gancang:
1. PPG, CASE polyols
2. Aplikasi polyurethane non-sélular kayaning palapis, elém, sealants na elastomers.
3. beurat molar 2000 g / mol, DMC katalisis.

aplikasi:
Kasus polyols utamana ngalamar dina palapis polyurethane, napel, sealants na elastomer.

Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

modél produk

Fungsi Nominal

Beurat molekul

Hidroksil No.

mg KOH/g

Viskositas 25°C mPa.s

cai

%

Nilai Asam

mg KOH/g

Warna

APHA

aplikasi

CDP-202

2

200

490-520

50-70

≤0.05

≤0.05

30

Mainly dipaké dina elastomer polyurethane, napel, sealants na palapis waterproof. agén cross-linking pikeun busa kaku, komponén tunggal busa lem.

CDP-204

2

400

270-290

60-80

≤0.05

≤0.05

30

CDP-210

2

1000

107-117

120-180

≤0.05

≤0.05

30

CDP-220

(A,B)

2

2000

54-58

300-420

≤0.05

≤0.05

30

Mainly dipaké dina polyurethane elastomer, napel, sealants, palapis waterproof, bahan paving jeung sajabana

CDP-230

2

3000

35-39

500-600

≤0.05

≤0.05

30

CDP-240

2

4000

26.5-29.5

800-1000

≤0.05

≤0.05

30

CDP-305

3

500

300-330

-

≤0.08

≤0.10

50

Cagén ross-linking pikeun busa kaku atawa elastomer, komponén tunggal busa lem, palapis polyurethane jeung sajabana

CDP-440

3

440

370-390

-

≤0.08

≤0.10

50

CDP-310

3

1000

163-173

200-350

≤0.08

≤0.10

50


Contact Kami