surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>amina>Poliéter Amin

CDA-230
1
2
3
Amina poliéter D230 CAS 9046-10-0 pikeun Agen Epoxy-curing
Amina poliéter D230 CAS 9046-10-0 pikeun Agen Epoxy-curing
Amina poliéter D230 CAS 9046-10-0 pikeun Agen Epoxy-curing
Amina poliéter D230 CAS 9046-10-0 pikeun Agen Epoxy-curing

Amina poliéter D230 CAS 9046-10-0 pikeun Agen Epoxy-curing


Tempat Asal:Cina

Ngaran Brand:

Changde

Number Model:CDA-230
sertifikasi:

ISO


panalungtikan
gambaran

Polyetheramines dipaké dina molding sabeulah angin, konstruksi jeung flooring, cet na coatings, suluh jeung pelumas, sarta busa polyurethane sarta insulasi.


Amina poliéter D230 nyaéta amina primér anu teu difungsikeun kalayan beurat molekul rata-rata kira-kira 230. Gugus amina primér aya dina atom karbon sékundér dina tungtung ranté poliéter alifatik. Éta ngagaduhan kauntungan di handap ieu:
● Low viskositas, warna jeung tekanan uap
● Lengkep leyur jeung rupa-rupa pangleyur, kaasup cai
● Nyadiakeun tangguh, jelas, palapis tahan dampak, castings, sarta adhesives
● Coatings bébas tina Blush permukaan kaprah kalawan loba agén curing amina

Jéntré Gancang:
1. Poliéter polyamine, terminal amino poliéter
2. pikeun agén curing epoxy
3. viskositas low, warna low, tekanan uap low

aplikasi:
● agén curing Epoxy
● Réaksi jeung asam karboksilat pikeun ngabentuk napel ngalembereh panas
● Réaksi gancang sareng isosianat
● Uyah bisa gampang dibentuk pikeun pamakéan surfactant

Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

katingalian

Warna henteu warni konéng cair

Warna, APHA

30 maksimal.

amina primér,% tina total amina

97 mnt.

Total amina, meq/g

8.1-8.7

Cai, wt%

0.25 max

Viskositas, (25°C) mPa·s

9.5

Kapadetan, (25°C) g/ml

0.948

CAS No.

9046-10-0


Contact Kami