surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>amina>Poliéter Amin

CDA-2000
1
2
3
Amina poliéter D2000 CAS 9046-10-0 pikeun nyemprot elastomer poliurea sareng sistem RIM
Amina poliéter D2000 CAS 9046-10-0 pikeun nyemprot elastomer poliurea sareng sistem RIM
Amina poliéter D2000 CAS 9046-10-0 pikeun nyemprot elastomer poliurea sareng sistem RIM
Amina poliéter D2000 CAS 9046-10-0 pikeun nyemprot elastomer poliurea sareng sistem RIM

Amina poliéter D2000 CAS 9046-10-0 pikeun nyemprot elastomer poliurea sareng sistem RIM


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Changde
Number Model:CDA-2000
sertifikasi:ISO


panalungtikan
gambaran

Amina poliéter D2000 mangrupakeun anggota kulawarga poliamina anu gaduh unit oksipropilén ulang dina tulang tonggong. Ieu mangrupa amina primér difungsi kalawan beurat molekul rata-rata kurang leuwih 2000. Gugus amina ayana dina atom karbon sékundér dina tungtung ranté poliéter alifatik. Éta ngagaduhan kauntungan di handap ieu:
● Lampu dina warna jeung low di viskositas jeung tekanan uap pisan low
● Bisa larut dina rupa-rupa solvents.It, kumaha oge, ngan rada leyur dina cai.

Jéntré Gancang:
1. Poliéter polyamine, terminal amino poliéter
2. pikeun agén curing epoxy
3. viskositas low, warna low, tekanan uap low

aplikasi:
Ngalamar di nyemprot polyurea elastomer, polyurethane réaksi suntik molding sistem jeung sajabana

Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

katingalian

Warna henteu warni konéng cair

Warna, APHA

25maks.

amina primér,% tina total amina

97 mnt.

Total amina, meq/g

0.95-1.05

Cai, wt%

0.25 max

Viskositas, (25°C) mPa·s

200-300

Kapadetan, (25°C) g/ml

0.991

CAS No.

9046-10-0


Contact Kami