surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>amina>Amina husus

5
4
7
1,2-Diaminocyclohexane C6H14N2 CAS 694-83-7 campuran cis jeung trans (DCH-99)
1,2-Diaminocyclohexane C6H14N2 CAS 694-83-7 campuran cis jeung trans (DCH-99)
1,2-Diaminocyclohexane C6H14N2 CAS 694-83-7 campuran cis jeung trans (DCH-99)

1,2-Diaminocyclohexane C6H14N2 CAS 694-83-7 campuran cis jeung trans (DCH-99)


Tempat Asal:Cina
Ngaran Brand:Changde
Number Model:DCH-99
sertifikasi:ISO


panalungtikan
gambaran

1,2-Diaminocyclohexane is a mixture of cis and trans isomers, the molecules exists as a colorless liquid at room temperature. It acts as ligand and forms organotin complexes, having potential applications as metal-based antitumour drugs.

Jéntré Gancang:
1. DCH-99
2. For epoxy curing agent and organic synthesis
3. Colorless to light yellow liquid

aplikasi:
Applicant in epoxy curing agent, chelating agent, polyamide resin, pesticide (herbicide) intermediate, polyurea material, scale inhibitor/ rust inhibitor and organic synthesis.

Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

katingalian

Warna henteu warni konéng cair

CAS No.

694-83-7

Kamurnian (GC)%

98 mnt.

Warna, APHA

15maks.

golak Point

191 ° C

Titik kaingetan

75°C(closed up)

Amine value

967(mg KOH/g)

Active hydrogen equivalent

28.5


Contact Kami