surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>Pelarut>Alkohol jeung éter

13
11
12
Dipropilén Glikol Butil Éter C10H22O3 CAS 29911-28-2 pangleyur éféktif DPnB
Dipropilén Glikol Butil Éter C10H22O3 CAS 29911-28-2 pangleyur éféktif DPnB
Dipropilén Glikol Butil Éter C10H22O3 CAS 29911-28-2 pangleyur éféktif DPnB

Dipropilén Glikol Butil Éter C10H22O3 CAS 29911-28-2 pangleyur éféktif DPnB


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Changde

Number Model:

DPnB

sertifikasi:

ISO


panalungtikan
gambaran

DPnB nyaéta éter glikol hidrofobik anu laun-evaporating kalayan kamampuan nurunkeun tegangan permukaan anu alus sareng sipat ngagabung.
Éta tiasa dianggo salaku koagulan résin akrilik, résin akrilik styrene sareng etoac, produk ieu nyayogikeun sipat gabungan sareng pilem anu luar biasa. Ieu salah sahiji coalescents pang éfisiénna dina sistem latex-ditanggung cai.
Ogé cocog pikeun pamakéan dina agén beberesih, utamana dina sistem merlukeun laju évaporasi pisan low, kayaning agén dewaxing na floor cleaners.It mangrupakeun pangleyur alus keur nyoplokkeun minyak sarta greases sarta bisa dipaké salaku removers cet na grease removers sato.

jéntré gancang
1. DPnB, Dipropilén glikol n-butil éter
2. palapis pangleyur  
3. slow-evaporating, hidrofobik glikol éter kalawan kamampuhan tegangan-nurunkeun permukaan alus teuing jeung sipat coalescing.

aplikasi:
● Cleaners
● tékstil
● Kosmétik
● résin
● rumusan palapis jeung aplikasi
● Industrial, otomotif tur arsitéktur coatings

Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

katingalian

Cairan Jelas

CAS No.

29911-28-2

Beurat molekul(G / mol)

190.3

Laju volatilisasi (n-BuAc=100)

<1

Kaleyuran dina cai (%,20°C)

4

Titik nyala (°C) Piala Katutup

100

Cai ngagolak (°C, 760mmHg)

222

viskositas(25°C) mPa·s

4.9

dénsitas(20 / 20° C)

0.91

Tekanan Uap (mmHg,20°C)

0.04

Indéks réfraktif (25°C)

1.426

Tegangan Permukaan (dynes/cm,25°C)

29

Warna, APHA

10 maksimal.


Contact Kami