surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>Pelarut>Alkohol jeung éter

13
12
Propilén Glikol Butil Éter CAS 5131-66-8 (PnB) pangleyur ramah lingkungan
Propilén Glikol Butil Éter CAS 5131-66-8 (PnB) pangleyur ramah lingkungan

Propilén Glikol Butil Éter CAS 5131-66-8 (PnB) pangleyur ramah lingkungan


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Changde

Number Model:

PnB

sertifikasi:

ISO


panalungtikan
gambaran

PnB mangrupikeun éter glikol hidrofobik gancang-gancang kalayan solvency anu luhur sareng kamampuan gandeng anu saé. Ieu sacara éksténsif dianggo dina formulasi beberesih tugas beurat.

jéntré gancang
1. PnB, Propilén Glikol Monobutil Éter, Propanédiol butil éter
2. Pangleyur ramah-lingkungan, formulasi cleaner industri atawa rumah tangga  
3. gancang-evaporating, hidrofobik glikol éter kalawan solvency tinggi na abilities gandeng alus teuing

aplikasi:
● agén gandeng jeung pangleyur dina cleaners rumah tangga jeung industri, gajih na cet removers, cleaners logam, sarta cleaners permukaan teuas.
● agén gandeng éféktif jeung pangleyur efisien keur coatings cai-reducible.
● coalescent éféktif pikeun nurunkeun suhu formasi film minimum (MFFT) dina coatings latex cai-ditanggung.
● pangleyur aktip pikeun coatings dumasar-pangleyur.
● Kimia panengah pikeun produksi époxides, turunan asam éster, pangleyur, sarta plasticizers.
● agén gandeng éféktif dina formulasi tatanén basis cai.

Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

katingalian

Cairan Jelas

CAS No.

5131-66-8

Kamurnian (GC)%

99 mnt.

Warna, APHA

10 maksimal.

Beurat molekul(G / mol)

132.2

Laju volatilisasi (n-BuAc=100)

9.3

Kaleyuran dina cai (%,20°C)

52

Titik nyala (°C) Piala Katutup

62.5

Cai ngagolak (°C, 760mmHg)

165

viskositas(25°C) mPa·s

26.5

dénsitas(20 / 20° C)

0.878

Tekanan Uap (mmHg,20°C)

1.05

Indéks réfraktif (25°C)

1.416

Tegangan Permukaan (dynes/cm,25°C)

29


Contact Kami