surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>Pelarut>Métil Sikloheksana

16
15
Métil Cyclohexane C7H14 CAS NO.:108-87-2 Luar: Cairan transparan teu warnaan
Métil Cyclohexane C7H14 CAS NO.:108-87-2 Luar: Cairan transparan teu warnaan

Métil Cyclohexane C7H14 CAS NO.:108-87-2 Luar: Cairan transparan teu warnaan


Tempat Asal:

Cina

Ngaran Brand:

Changde

Number Model:

MCH

sertifikasi:

ISO


panalungtikan
gambaran

Métil Cyclohexane nyaéta sanyawa organik kalayan rumus kimia C7H14. Ieu cairan teu warnaan jeung transparan, teu leyur dina cai, leyur dina étanol, éter, acetone, bénzéna, minyak bumi éter, karbon tetraklorida, jsb Ieu utamana dipaké salaku pangleyur, analisis Chromatographic bahan rujukan tur salaku standar pikeun calibrating thermometers. , ogé dipaké dina sintésis organik.

Jéntré Gancang:
1. MCH
2. Ngagunakeun dina industri percetakan tinta, widang sintésis résin
3. Purity (%): ≥99.5, Pangleyur aman lingkungan

aplikasi:
1.Using di percetakan industri tinta tinimbang toluene pangleyur.
2.Using dina widang sintésis résin tinimbang toluene jeung xylene pangleyur.
Kauntungannana: milik pangleyur aman lingkungan. Ngagunakeun dina percetakan tinta jeung industri palapis tinimbang toluene jeung xylene pangleyur, ngabentuk euweuh sistem bénzéna.

Kauntungan kalapa:
Milik pangleyur aman lingkungan. Ngagunakeun dina percetakan tinta jeung industri palapis tinimbang toluene jeung xylene pangleyur, ngabentuk euweuh sistem bénzéna.

spésifikasi

Beurat molekul

98.18;

Kamurnian(%)

≥99.5

Chroma (Pt-Co)

≤15

Titik didih ()

100.9

Titik lebur ()

-126.4

Kaluwatan Béntang

0.7693

kaleyuran

Leyur dina alkohol, kloroform éter, bénzéna, karbon disulfida jeung pangleyur organik lianna. cai immiscible pangleyur.

Rasional Rasional

low-racun

Karacunan akut

LD502250mg/kg (test karacunan lisan akut mencit);LC50 ngeunaan 41500ppm (beurit kaseuseup).2H (kaseuseup) karacunan sub-akut jeung kronis


Contact Kami