surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 0086 730 8503612
+ 0086 18807302601

EN

produk

Imah>produk>amina>Poliéter Amin

1
CDA-230
2
3
Bahan anyar poliéter amina pikeun industri kakuatan angin
Bahan anyar poliéter amina pikeun industri kakuatan angin
Bahan anyar poliéter amina pikeun industri kakuatan angin
Bahan anyar poliéter amina pikeun industri kakuatan angin

Bahan anyar poliéter amina pikeun industri kakuatan angin


Ngaran Produk:Poliéter Amin
Tempat Asal:Cina

Ngaran Brand:

Changde

Number Model:CDA-230
sertifikasi:

ISO


panalungtikan
gambaran

With the development of global clean energy and national policy support for wind power industry, the whole industry chain of wind power industry has developed by leaps and bounds in recent years. In order to adapt to the special needs of wind turbine blade working environment, the wind turbine blade made of epoxy resin combined with polyetheramine curing agent can meet the requirements both in terms of performance and process requirements.


Polyether amine has the characteristics of low color, low viscosity, good toughness and long operation time, etc. It is one of the only amine curing agents that can meet the performance and process requirements of large-scale wind turbine blade manufacturing.


mangpaat:

● Low viskositas, warna jeung tekanan uap
● Lengkep leyur jeung rupa-rupa pangleyur, kaasup cai
● Nyadiakeun tangguh, jelas, palapis tahan dampak, castings, sarta adhesives
● Coatings bébas tina Blush permukaan kaprah kalawan loba agén curing amina

Jéntré Gancang:
1. Poliéter polyamine, terminal amino poliéter
2. for wind turbine blade
3. high performance amine curing agents

aplikasi:
● agén curing Epoxy
● Réaksi jeung asam karboksilat pikeun ngabentuk napel ngalembereh panas
● Réaksi gancang sareng isosianat
● Uyah bisa gampang dibentuk pikeun pamakéan surfactant

Kauntungan kalapa:
● produsén Certified ISO langsung disadiakeun
● fasilitas produksi canggih tur prosés
● Sistim kadali kualitas ensures produk kualitas luhur
● 30 km jauh ti palabuhan walungan Chenglingji
● rojongan teknis profésional
● layanan palanggan 24h
● sampel bebas sadia

spésifikasi

katingalian

Warna henteu warni konéng cair

Warna, APHA

30 maksimal.

amina primér,% tina total amina

97 mnt.

Total amina, meq/g

8.1-8.7

Cai, wt%

0.25 max

Viskositas, (25°C) mPa·s

9.5

Kapadetan, (25°C) g/ml

0.948

CAS No.

9046-10-0


Contact Kami