surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna+ 86 730 8503612
+ 86 18807302601

EN

Changde Bahan Anyar Téhnologi Co., Ltd.


parantos janten R&D, produksi, penjualan di salah sahiji bisnis kimia anu saé sareng perusahaan Hi-Tech konci ramah lingkungan nasional.

Changde Bahan Anyar Téhnologi Co., Ltd.

Langkung Nepangkeun


Changde Bahan Anyar Téhnologi Co., Ltd.

Changde New Materials Technology Co., Ltd. perenahna di Yueyang, kota sajarah jeung budaya nasional. Éta mangrupikeun panyadia produk kimia anu saé sareng jasa kimia héjo kalayan pamanfaatan sumber daya sareng bahan kimia énggal salaku bisnis inti. Nepi ka tungtun taun Désémber 2022, geus aya lima basa produksi di Cina.

Adhering kana tujuan perusahaan tina "nyadiakeun produk kualitas luhur pikeun konsumén, nyadiakeun platform keur karyawan, nyadiakeun mulih pikeun shareholders sarta contributing nilai ka masarakat", parusahaan geus aktip ngawangun hiji pola bisnis terpadu jeung dua jangjang tina "utilization komprehensif of. sumberdaya + bahan kimia anyar", sarta komitmen pikeun jadi hiji utilization komprehensif sumberdaya jeung bahan kimia anyar perusahaan produksi kalawan poténsi tumuwuh. Éta parantos ngawangun sababaraha pangkalan pamanfaatan komprehensif sumber daya anu ngadukung perusahaan produksi kaprolaktam domestik ageung.

MACA DEUI

Kami Husus Dina


Perusahaan ngalaksanakeun sistem reformasi hak milik dina sistem Sinopec di 2001, ayeuna janten R&D, produksi, penjualan di salah sahiji bisnis kimia anu saé sareng perusahaan Hi-Tech konci ramah lingkungan nasional.